Bewegen is goed, zowel voor jou als voor je spieren. Bij intensief trainen komen er vrije radicalen vrij, die de energieproductie van de spieren juist belemmeren. Een gezonde groene shake van gerstegrassap kan uitkomst bieden. Uit onderzoek blijkt dat enzymen uit rauw voedsel een flinke bijdrage leveren aan het herstel van je spieren en het zit bomvol antioxidanten die vrije radicalen opruimen. Green Magma is het eerste en enige gerstegrassap in poedervorm dat actieve enzymen bevat en daardoor ideaal voor en na het sporten – of dat nou recreatief of op hoog niveau is. En dat niet alleen. Het is perfect voor iedereen die zich fitter en energieker wil voelen. Een glaasje groene spierkracht doet wonderen!
Sportief groen
Veelzijdig groen
Gersteblad is een van de meest veelzijdige voedingsmiddelen ter wereld, met een optimale verhouding van vitaminen, mineralen en aminozuren. De voedingsstoffen in gerstegrassap worden uitstekend opgenomen door het lichaam en het bevat actieve vitaminen die zeer effectief zijn voor de ontgifting. Het groene spierkracht sap bevat onder andere magnesium, calcium en ijzer – belangrijke mineralen voor de spieren. Daarnaast zit het vol enzymen die helpen om sneller te herstellen na het sporten. En niet alleen daarom is Green Magma ideaal voor sporters, het bevat tevens basische stoffen die chronische verzuring tegengaan en de nieren helpen het lichaam te ontzuren. De flinke dosis antioxidanten in het groene goedje helpt de energieproductie in de spieren op peil te houden. Aan de basis van dat alles staat de kracht chlorofyl, dat vermoeidheid van de spieren tegengaat.
Super groen
Als iets in de categorie Green Superfood valt is het wel gerstegrassap: bomvol gezondheid in een evenwichtige verhouding. Al in 1925 testte de Amerikaanse landbouwdeskundige Charles Schnabel het effect van gerstegras. Hij ontdekte dat alleen bepaalde dieren in staat zijn grassen te verteren, maar dat mensen wel het sap van het gras kunnen verteren. Het probleem met grassap is echter dat het niet stabiel is: de ene keer is het rijker aan voedingsstoffen dan de andere. De oplossing is een droog-sap-extract, maar bij de meeste droogprocessen gaan de enzymen en de concentratie voedingsstoffen verloren. Totdat de Japanner Yoshihide Hagiwara een methode ontwikkelde om gerstegras tot poeder te verwerken zonder verlies van essentiële stoffen. Green Magma is dit door hem ontwikkelde gerstegrasproduct met gegarandeerde enzymwerkzaamheid.